Bondi Betch

3 turister, dregglade sig ner till stranden, där filminspelningarna var i full gång. En kille var lite för långt åt sidan av flaggorna så livräddarna kastade sig i fyrhjulingen för att få tag i grabben. På en bräda paddlade ena killen ut mot räddningsobjektet. Kameramannen vadade ut bland vågorna för att få snygga bilder på händelsen. bla bla bla..

Idag var vi på Bondi Betch, lite överdrivet med programminspelningarna där. Killen behövde inte ens hjälp såg de ut som, men de skulle ha upp honom på brädan i alla fall och paddla in honom. Antagligen såg det bättre ut på TV, då kunde de i alla fall låtsas som att det hade hänt något den dagen. Surfarna kryllade ute i vattnet. Johan var så sugen på att surfa så att han höll på att spricka. Han höll.

När vi gick till stranden, gissa vad vi såg då!!? ..nej, visste väl att ni aldrig kunde lista ut det. Vi såg TRE papegojor flyga förbi! Kakaduvor, sa johan, vår fågelexpert, att det var. Jättefina, men jag trodde ju inte att de fanns sånna vilda här.

Idag vet jag inte vad vi ska göra riktigt. Vi har brännt oss lite till mans, trots att vi marinerade oss i solkräm 50 flera gånger. Vi anslutar med en bild på min fina friskishandduk och havet.

Puss o kram!
/Malin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0