Chillidill

Denna veckan kommer bli väldigt varm. Det pratas om värmebölja och rekordvarmt på nyheterna. Idag var det 35 grader. Det var väldigt varmt faktiskt. Jag och Louise visste inte vad vi skulle göra när vi låg på stranden.

1. Manglas mot sanden i vågorna och blandas om med tången.
2. Bada i vårt eget svett och sand på stranden.
3. Åka hem igen med bussen om tog 2 h.

Vi skymtade en pool lite längre bort och gick bort till den i stället. Det är väldigt bra här nere, alla stränder har typ saltvattenspooler i kanterna. Så om man vill bada lite lugnare så finns det ofta poolalternativ(Sedan finns det ju duschar också, men hur rockigt är det?). Tummen upp! Jag simmade liter drygt 1 km i allafall, eftersom jag inte tränat på tusen år kändes det som ett måste när jag fick chansen. Skönt!

Ja, idag var vi alltså på Palm beach. Saknaden av Johan drog mig dit som en magnet! Vi åkte buss i 4 h totalt och det var inte den bästa stranden vi vart på, men nu har vi vart där i allafall. Check!

I lördags var jag och Louise på BIO. Vi såg The Torist, den var skitbra. Filmen började klockan 21 och vi var där vid kvart i ungefär. När vi kom in i salongen var det dödstyst. Ingen, var där. Vi trodde nästan att vi kommit fel, för det var ju bara en kvart kvar. Jag och Louise hittade våra platser och satt och tänkte på hur vi skulle hinna sitta på alla stolarna i hela salongen innan filmen var slut. Det enda galna jag hann att göra i vår ensamhet i salongen var att bygga ett torn av barnkuddarna. När klockan var 5 i ungefär, så kom det ett par till. Sedan vid nio och strax efter droppade det in några till, men det var ju inte många där inne precis! Filmen var bra i allafall, så vi var nöjda.

Imorgon har vi inget busskort längre, så vi får se vad vi kan hitta på då!
Hadet!
/Malin

Avslutar med en bild från nyår, på två personer som ligger mig varmt om hjärtat.


Mittbena och svensk sydneyfru

Nu mår jag och Louise bra! Så fort vi hade checkat in på vårt nya hotstel gick vi och handlade mat på Coles för 64 dollar. Hoppsan!

Vi har nu flyttat från skabb-boendet i Manly och bor nu på George Street mitt i gröten(fortfarande i sydney Ann! :)). Detta är både 1000 ggr fräschare och kostar 29 dollar per natt istället för 35. Kan det bli bättre? Nej, inte just nu i alla fall.

Ja, i allafall gick jag och Louise och handlade massa god mat(Vi festade till det med både youghurt, müsli och kött!!!). Sedan gick vi tillbaka och lagade en näringsrik måltid som innehöll kött, ris, sås och sallad. Helt fantastiskt. Vi behövde kompensera gårdagens tre måltider som bestod av rostat bröd med skinka och sylt. Det var i allafall riktigt gött med riktig mat och ännu skönare att bli av med alla mitt-på-dagen fulla typer på förra stället.

Idag skulle Louise tya bort sina akrylnaglar som hon satte på för en dryg vecka sedan. Då, HELT spontant, slog jag till med manikyr. När jag satt där och blev ompysslad kände jag mig som en lyxfru, det var ju gött att känna det för en stund. Sedan tröttnade jag på lyx och ville ha ett sjysst backpackerliv igen. Då gick vi till rummet och la oss på sängen och tog en banan. Gött!

Australia Day, som antagligen är nationaldagen, var helt fantastisk. Även då unnade jag och Louise oss lite extra, detta var då samma dag som jag tidigare på morgonen hade den traumatiska väckningen 06.02. Därför gjorde Louise och jag motsatsen, när folket på hostellet i Manly frågade om vi ville joinaden ofräcsha festen. Vi åkte in till Hamnen vid Circular Quay och satte oss på en mysig uteservering och pimplade vin och åt lite gott. Vi riktigt mådde i när solen gassade och vattnet låg lite lätt krusat över räcket.

En underlig gubbe stannade och pratade med mig och Louise när vi satt där. Han sa att vi var vackra och tittade i kors under sin australia keps. Han vifftade ivrigt med sin australienflagga och önskade oss en trevlig kväll. Men han ville ju inte ge sig av utan stod kvar, allderless för länge och frågade vart vi kom ifrån och blablabla. När vi äntligen skakat av oss honom var vi plötsligt kompisar med två äldre damer vid bordet till höger om oss. De tyckte det var helt fantastiskt att vi var svenskar och bytte också några ord innan de fortsatte på sina drinkar. Sedan fick vi dricka upp vårt vin ifred och vi gick sedan bort mot tunnelbanan för att ta oss till Darling Harbour.

Vilket skådespel! Det var helt fantastiskt vilken folkfest australiaday är. Inte som svenska nationaldagen precis, där man på sin höjd hissar flaggan. Här är alla klädda i flaggor och tatueringar. Konserter och festivaler i hela stan och alla människor är ute för att fira. Det är ett 15 min långt fyverkeri i darling harbour. Helt otroligt. Har början av det på facebook om ni vill se.

Det var nog allt sedan sist. :)

/Malinpalin




Partybåt, jag och Louise var inbjudna men vi ville inte ta all uppmärksamhet, så vi tackade nej.

Oflyt!

Nu har jag och louise haft vårt första oflyt och motgång. Nya boendet, "partystället", var inte riktigt så som vi tänkt oss. Det var lite mer vulgärt, smutsigt och otrevligt. Fest varje dag och den ena är fullare än den andra och skriker stämbanden av sig.

På kvällen skulle jag använda internet, vilket resulterade i att jag fick betala två gånger men jag kom ändå inte ut på nätet. Skit. klockan 22.49 gav jag upp, visste inte om jag hade betalat eller inte eftersom jag inte kom ut på nätet(idag såg jag att det dragits två gånger).

Klockan 06.02 imorse kommer en av tjejerna in, rund om fötterna och ganska råfestad. Hon hade med sig en äcklig kille in i vårat 4-BÄDDSTJEJRUM. Louise ligger och sover med öronproppar och den andra tyska tjejen som sover över Louise ligger och snarkar högljudt. Den enda som vaknar är jag, de skulle ju självklart upp i sängen ovanför mig. Sängen gungar och dunsar till. INTE OKEJ. Hade jag inte vart sådan mes så hade jag ställt mig upp och skällt ut dem(precis så som jag redan gjorde i mitt huvud), men jag låg och laddade i 40 min och sedan sket jag i det i alla fall. Stoppade i öronpropparna och somnade om. De hade förmodligen däckat, för det var lugnt.

Nu på morgonen gick vi ner till receptionen och fick henne utkickad ut vårat rum. Men vi var ändå inte nöjda med tanke på att vi hade betalt för en vecka och 4 nätter och inte skulle stå ut dessa nätter. (VARFÖR BETALADE VI ALLA NÄTTER INNAN???? nu har vi lärt oss något.. ) Vi gick därför tillbaka dit lite senare oh frågade om vi inte kunde få flytta ut efter lite kortare tid. Vi behövde då bara stanna i två nätter till och sedan fick vi rästen tillbaka. Skönt. Vi är sjukt lättade, där kan man för fasen inte bo.
Jag och Louise är för sofistikerade för sådana ställen.

Nu planerar vi att kanske ta tåget en bit och kanske bo i Newcastle eller något tills Erica kommer. Vi får se vad vi hittar för boende, men sämre än detta blir det inte i alla fall. Det var så grymt låg standard för ett så högt pris, så det var orimmligt. Tack för att vi får flytta!

Idag är det Australiaday, så det är massa jippo i stan. Klockan 21.00 är det fyverkerier i Darling Harbour som vi tänkte kolla in, sedan är det massa konserter och sådant i stan. Det blir nog en bra dag i dag.

Snart kommer Erica ner också, då får vi lösgodis! Vi längtar dit och jag lovar att borsta tänderna mellan varje godis om jag så skulle behöva.

Ha det gott gott!
/Malin

G'day mate!

Jag och Louise övar febrilt på att lära oss den Australienska dialekten. Vi var ute både lördag och Söndag. Konstigt nog så pratar både jag och Louise jävligt bra engelska efter ett glas vin. Undrar hur det kommer sig?

Efter att jag Louise tagit ett glas vitt i baren släppte vi loss på dansgolvet. här måste tilläggas att när vi släpper loss på dansgolvet, så betyder inte det att vi står där och dansar som två brudar. Nej, vi tar till ordentligt så vi gick rakt på Fiskedansen(Som vi har Klara att tacka för).


Fiskedansen, är för er som inte vet, en djupt seriös dans. Först tar man bort snön på isen, sedan tar man fram den gigantiska borren och gör ett stort och fint hål i isen, efter det börjar man fiska, där efter väntar man på att någon får napp, om någon får napp börjar man veva utav bara helsike, sedan visar man hur stor den var med händerna över huvudet. Sedan är det bara att rensa den och dela ut den, för att sedan sleva i sig den. Så, där har ni The swedish fishingdance.


När vi stod där och vevade drog vi faktiskt lite uppmärksamhet( Tro det eller ej! ). Folk började sluta upp och vi lät alla vara med och lära sig. Tillslut hade vi fakltiskt en hel fanclub runt omkring oss. Det var roligt, det är mycket roligare att dansa som en tok.


Vi träffade i allafall några roliga människor ute på lördagen. Paul och Matt var de som stod ut med oss tjötiga fjollor, så vi satt och tjötade en stund. De tyckte att vi pratade som Amerikaner sa de. undrar om de var en misslyckad raggningreplik eller om de tyckte det. De verkade inte ragga på oss, så jag hoppas på det andra alternativet.


Söndagen blev inte lika lyckad, men ändå rolig. Inte så mycket att räkna upp, vi var hemma klockan 23.00. Krogen stänger 00 på söndagarna här, så man går ut tidigt i stället.


Kul i allafall att träffa lite folk. Jag och Louise har väl inte varit de mest sociala sedan vi kom hit förutom med vår 70 åriga granne som är här för att slippa den engelska vintern. Ja, ni hör ju själva.


Idag är vi fett trötta. Vi ska försöka ta det skitlugnt ända fram till Australiaday nu, som är den 26:e, om tre dagar alltså. Jag tror inte det kommer bli några problem med det faktiskt.


Vi har det roligt men längtar allt hem när vi tänker på er alla där hemma. Hoppas ni har det bra ni också!


/Malin




Två cykelpoliser! Den ena hejade på mig kvällen där på(?)

Sedan kom ett flygplan och gjorde ett mystiskt meddelande till oss.

Cause we´re having a good time!

YES!


Paradiset

Idag är redan dag 16. Ja, tiden går väldigt fort när man har det såhär bra. Jag och Louise gick längs hamnen nyss, solen gick sakta ner bakom bergen, vattnet låg vindstilla och där gick vi. Vi är faktiskt i paradiset. Vi gick och pratade om allt hemma, hur alla sliter och jobbar. Vi går bara runt som i en drömvärld, i en bubbla av härlighet. Förstår inte att inte alla kan få ha det så bra som vi har det här. Alla borde få känna såhär, det borde vara en mänsklig rättighet att i allafall få uppleva det lugnet vi känner just nu.


Jag tror att om Gud finns och himlen finns, så är det nog här, så som vi lever nu. No worries. Livet glider på, man njuter av varje sekund som går förbi. Solen gassar och man hör hur vågorna rullar in och smeker strandkanterna.

Jag och Louise ska powerwalka imorgon innan frukost, vi vill inte tappa träningsgristan bara för att vi är i paradiset. Därför står klockan på 7.30 imorgon, det sköna är att vi behöver inte gå upp tidigt, vi väljer det själva och vill utnyttja vår ledighet till max.

För er som inte vet är jag och Louise själva i Manly nu. Johan är i Nya Zealand och bor hos sin värdfamilj. Jag och louise bor på det mest pedantiska stället som vi någonsin kunnat tänka oss. Det är visserligen lugnt och skönt, men överdrifterna är lite för stora när det gäller ordning. Det sitter lappar överallt där man kan tänkas komentera något vad det gäller att hålla ordning. Louise skrev en bra lista över vad dessa lappar kan innehålla, lägger in den imorgon.


Därför ska jag och Louise flytta nästa vecka till Manly backpackers. Det är ett lite mer ungdomligt ställe, hoppas det blir bra!

På detta stället, Manly Astra backpackers, har vi inte internet. Därför sitter jag och Louise nu och skriver offline i wordpad. Imorgon ska vi gå till ett café med fritt internet och sätta oss. Eftersom vi nu redan skrivit vad som ska in på bloggen, kommer det gå jättefort att fixa det. Så är det bara att klistra in det på bloggen och sedan är det klart! Då får vi mer tid att svara på alla andra saker. Det blir fettnice.


Jag och Louise bara chillar hela dagarna, vi har legat på stranden idag. När vi gick tillbaka vid 14.00 för att käka och efter maten hade lagt oss på rummet i 2 min för att läsa, somnade vi i sängen. vi sov från 15.00-17.00, sedan vaknade vi av att vi knappt kunde andas i vår sauna till rum. Upp med oss och iväg till affären och handlade choklad och kaffe som vi sedan laddade med innan kvällspromenaden till hamnen.


Utanför fönstret spöregnar det nu. Helt otroligt ösregn. Ganska skönt att få lite regn så det blir lite fräschare luft inatt.


Nu ska jag lägga mig och läsa lite, jag har 5 böcker efter denna som jag måste läsa ut. Eller som jag har med mig i allafall. Jag skrev till mamma igår att jag kommit på att jag är en bok-idislare. Jag har läst ut en engelsk bok(iofs ganska tjock) sedan vi kom hit, medan johan och Louise har läst ut 4 var. I och för sig har inte jag läst så ofta som dem, och louise böcker har vart på svenska, men ändå. Nu har jag börjat på en ny bok i allafall och den är på svenska. intressant, men så är det!


Godnatt! Här kommer lite bilder bara.
Malin


Läcker pose, not!

ps. Såg att jag inte hade tagit så mycket bilder sedan sist. Jag får bättra mig på det, det kommer!


Idag har jag och Louise Bodyboard:at. Jag tror vi var ute i lite för stora vågor, för det gick inte så bra. Det blåser väldigt mycket idag, vi får gå ut med dem någon annan dag tror jag. Någon dag vi slipper spolas upp på stranden tillsammans med driv-veden. Nu sitter vi och chillar på Bacino Bar med var sin Iced Latte. Gött!
Hörs!


Dag 11 i paradiset

Här är det varmt och skönt. Det är helt underbart att bara ta det lugnt. Varför känner inte folk så här lite mer? Alltid är det något man känner sig stressad över. Jobb? Mat? Pengar? Men här är det bara urgött nu alltså.

En bild säger mer än tusen ord, så här kommer lite av de senaste bilderna;


Rappa Kalja i Hyde Park


Poseidon, lycklig över sin makt


Fin papegoja. Exotish - Det betyder bra på tyska


Johan...

Det var allt för denna gången! Fick inte lägga upp några bilder på Louise idag, eftersom hon hade digutvecklats till en strandad val under dagen. Sånt som händer!

Fötter
/Mulin


Blue mountains och lite kräftfärg!

Igår var vi på utflykt till Blue Mountains, vi såg inget blått. Det var mest vitt och regnigt. När vi kom upp fick jag och Louise en smärre chock. Shit vad kallt det var, vi hade shorts och linne. Vi virade in oss i sjarlen som jag lyckats få med mig och gick på jakt efter en ASbillig tröja, medan vi lämnar johan på leklandet(i klätteraffären). Vi hittade en tröja och en regnponcho tillslut, sedan bar det av mot Echo Point och vattenfallen.

Ja, nu var det ju inte så att vi fick se den vackra utsikten som de gjorde reklam för över allt i tunnelbanorna och broschyrer, utan allt vi skulle få se vid EchoPoint var en vägg av dimma. Nice! Det var vi och 3 japaner som stod där och fotade ingentinget. Då såg vi en nice skylt där det stod att det var 15 min till vattenfallet och vi tänkte YES, vi går dit i alla fall och tittar! Vi gick i regnskogens lerpooler och passerade ytterligare några utsiktsplatser. Ja, vi kunde ju höra vattenfallet i alla fall. När vi väl kom fram till stora vägen såg vi en ny skylt som pekade mot ett vattenfall. Då gick vi ner för ytterligare lertrappor och VIPPS(!), där var ett i allafall. Vi tror det var det lilla och att det fanns ett större bakom den vita väggen på utsiktsplatserna. Det var igår det.

Idag har vi mest brännt oss. Eller jag i alla fall, louise också när jag tänker efter. Jag har brännt mig på hela framsidan(fast vi smörjde in oss!!) och Louise på ryggen som hon dess utom flår på nu. Vi var nämnligen på Bondi beach idag också.

Johan hade så bra och långt hår på benen, så han behövde inte smörja sig där. Undrar varför dom är röda nu? Han kanske inte hade harald hårfagers ben trots allt?

Jag avslutar detta med några av bilderna från Blue Mountains och från stranden idag. Fler bilder finns på facebook!


Louise och jag, framför den vackra utsikten.

Lervällingptomenad i regnskogen.

Johan och jag vid lillavattenfallet som var synbart.

Graciöst hopp by malin

Hjulning

Louise & Malin - down under.

Shelly beach*

Very nice! Shelly beach var jättefint, vi skulle egentligen till Manly Beach, men det blåste rakt på och var inte strålande sol, så vi gick vidare och kom till Shelly Beach! Berget skyddade så att det var ganska lugnt vatten och lite lä. När inte solen är framme är det skönt med lä, men när solen kommer fram blir det så varmt så man bara längtar efter lite vind. Det är kväppt, man är aldrig nöjd.

Det var väldigt "Olånggrunt", det tyckte jag var skönt. Vi spelade chicago på stranden och bara hade det gött. Även idag var vi med Carro och viktor. Idag utbytte vi mattips!

Nu när vi kom hem såg jag att jag fått soleksem över hela kroppen. KUL! ..not.. Det har inte börjart klia än dock (Peppar peppar), så det är ingen fara. Det blir att använda Efter solen som mamma gav mig och hoppas på det bästa till morgondagen!

Imorgon ska vi vila från solandet lite och åka på en tur till Blue Mountains. Det ska vara jättefint där uppe, så hoppas det blir bra!

Det får ni se imorgon, här kommer en bild på Shelly Beach.
Haj / Malin


Synd att skogen blev så mörk på bilden, för det var jättevackert med skogen ner på stranden och lite palmer längre bak på stranden. Riktigt fin strand!

Söndag 9 januari

Idag har vi vart i stan på marknad, med Carro och Viktor. Det var en bra dag idag.



Vi letade oss också upp på bron och gick en bit och kollade på utsikten.





När vi gick för att köpa kontantkort imorse. träffade vi en pratglad gubbe. Han frågade vart vi kom ifrån och jag svarade Sverige. Sedan frågade han vart och jag svarade Göteborg för att det var enklast, så slapp man förklara vad Uddevalla var för stad. Då frågade han om vi bodde i södra eller norra göteborg. Så sa jag norr. Då sa han ahaa, okej. Jag hade sommarstuga i Uddevalla för ett tag sedan. Sedan spelade han sånt är livet för oss och jag sjöng med honom, väldigt vackert med förkylningsröst gapade jag! Han var jätteskön. Han kunde sjunga sången på svenska till och med!

När jag och Louise gick in och tittade på rummen och köket och så, som han beordrat oss. Stannade johan kvar och snackade lite med honom. Då sa han att han hade vart i Sverige och jobbat med Benny Andersson. Han hade tydligen vart med och skrivit Chess-musikalen(!!!). Hans huvudinstrument var inte alls gitarr eller som han uttryckte sig, att han egentligen inte kunde spela gitarr utan han spelade Sax. Han var rolig i alla fall.

Gubben i kiosken som vi skulle köpa kontantkort av var en surjävel. Han var så grinig så man tyckte synd om honom nästan. Han pratar vi inte mer om just därför.

Jaja, åter till dagen! När vi stod på bron, såg vi ett GANSKA så nice ställe....



Laddar upp lite fler bilder på Facebook :)

Det var allt för idag tror jag! :)
/Malin

Operahuset



Svenska blekfisar.
Idag har vi kikat på Operahuset, det var fint :) Idag har det vart extremt varmt, jag har brännt mig i hårbotten och det gjorde inte saken bättre att jag glömde att ta på mig hatten idag. Aj.



Vi gick genom Botanska trädgården. Här fick vi se massa spännande saker. Först såg vi en ödla, den var typ 40 cm lång. Very big! Sedan såg vi en fin fågel. OCH SEDAN, tittade jag upp i träden och såg att hela botanska trädgården var invaderad av fladdermöss, eller flygrävar som de kallar dem. De var lite drygt dubbelt så stora som vanliga fladdermöss. Det hängde fullt av dem, i alla träd. Helt galet jäkla många, det var bergis flera tusen sammanlagt. Alla träd var fyllda. Det var tydligen ett skadedjur, för de åt upp all frukt och så på träden. De hade blivit för många.

Alla klumpar i trädet är sånna fladdermöss.



När vi begav oss tillbaka sedan stannade vi och svalkade oss i polen lite. Det är lite dåligt med stadsstränder i Sydney, så vi fick nöja oss med denna poolen.

Det var nog allt för idag. Hörs snart igen!
/Malin

Bondi Betch

3 turister, dregglade sig ner till stranden, där filminspelningarna var i full gång. En kille var lite för långt åt sidan av flaggorna så livräddarna kastade sig i fyrhjulingen för att få tag i grabben. På en bräda paddlade ena killen ut mot räddningsobjektet. Kameramannen vadade ut bland vågorna för att få snygga bilder på händelsen. bla bla bla..

Idag var vi på Bondi Betch, lite överdrivet med programminspelningarna där. Killen behövde inte ens hjälp såg de ut som, men de skulle ha upp honom på brädan i alla fall och paddla in honom. Antagligen såg det bättre ut på TV, då kunde de i alla fall låtsas som att det hade hänt något den dagen. Surfarna kryllade ute i vattnet. Johan var så sugen på att surfa så att han höll på att spricka. Han höll.

När vi gick till stranden, gissa vad vi såg då!!? ..nej, visste väl att ni aldrig kunde lista ut det. Vi såg TRE papegojor flyga förbi! Kakaduvor, sa johan, vår fågelexpert, att det var. Jättefina, men jag trodde ju inte att de fanns sånna vilda här.

Idag vet jag inte vad vi ska göra riktigt. Vi har brännt oss lite till mans, trots att vi marinerade oss i solkräm 50 flera gånger. Vi anslutar med en bild på min fina friskishandduk och havet.

Puss o kram!
/Malin


Dag 1 i Sydney

Idag vaknade vi  sydney. JA, vi kom ju hit igår så klart, men då kände man sig ju lite överkörd efter den långa resan. Förkylningen är på bättring(!!!).
Vi tog i alla fall en liten promenad förut. Gick igenom en park och slängde en kik på havet. Det såg helt okej ut. Här kommer lite bilder.
Den här bilden var det jag ville lägga upp igår i malaysia.
Här är en allmän vy. Det höga tornet får man åka upp i, men då måste man ge dom pengar först.
Louise och Johan gick före mig, för jag var så seg. Men då kunde jag ta smygfoton på dem undertiden ;)
Detta trädet hade bergis Rafiki velat bo i om han kom till Sydney. Exemplariskt klätterträd!
Det var allt för nu!
/Malinda

Malaysias flygplats 22.40

Förkyld, feber, ipren, nässpray, sömntabletter.

Nu sitter vi på Burgerking på malaysias flygplats och har precis förtärt var sin fet exotisk hamburgare. Gött, man vet ju aldrig när man får mat igen. Jag är förkyld upp över öronen och har nog några centimeter feber också. Jag känner mig ungefär som en svullen gris då jag kände att skorna inte passade längre när vi landat. Bihålorna känns också väldigt fyllda och svulstiga(Lägg märke till ordvalet Josefine´!).

Allihopa är lika snurriga och känner hur restaurangen gungar fram och tillbaka. Johan blev nästan sjösjuk, så han gick en sväng i hallen, på det allderless för blanka golvet. Malaysias flyplats ser topmodern ut och är jättefräsch!

Vädret, det alla sitter och väntar på´(!!!), åska, regn och natt. Lite ruggigt på ett varmt sätt. Det är extremt varmt och fuktigt och man kände direkt att man hamnat i Baloo och gängets trakter. Det är 30 grader varmt och vi har långbyxor. Jeans för att vara lite mer exakt. puh!

När vi gick den maratonlånga vägen för att hämta bagaget, såg vi ett cabincrew som vi ville ha med oss på resan. Man blev så glad när man såg dem. Ni får se själva...

..trodde jag i alla fall, bilden kommer. Men detta intrernetet är så segt så det går inte ladda upp bilder.

Vi hörs igen, när jag kommit fram till sydney!
Saknar er redan! Puss på alla!

Dagen före...

Den här dagen suger. Hatar att säga hejdå, så jag gör inte det. Jag kommer ju snart hem. 5 månader går väl ganska fort när man kommit in i allt, eller? Det är ju inte ett halvår ens, egentligen. Äsch, jag vet inte.

Lite jobbigt måste jag medje att det känns, kommer ju såklart sakna många så himla mycket så det liknar sig inte- Plus det har jag har resefeber, som tusan. Usch, varför blir man så här, förr tog det ju 5 månader att bara komma fram till Australien. Nu tar det lite mer än ett dygn.

Jag skulle i alla fall vilja att ni läser min blogg och att vi hörs på skype. För jag kommer tänka på er också, fast jag är på andra sidan. Vi dras trots allt mot samma mitt.

Oändliga Kramar
Er upptäcksresare


min harry <3

RSS 2.0